Kwekerij vol passie

Na 7 jaar zoeken en experimenteren heeft De vlindertuin zijn plaats gevonden in het ware doolhof der vaste planten en je mag er zeker van zijn : geen enkel plantengeslacht is zo boeiend en kan ons zo verrassen.

Het aanbod van vaste planten en siergrassen op de markt is enorm en soms lijkt het of er maar op los gekweekt wordt. Een drastische selectie is dan ook noodzakelijk.

Alleen de beste planten krijgen een plaatsje in ons assortiment; sterke, bruikbare, weinig ziektegevoelige planten met als meerwaarde een lange bloei, decoratief blad, mooi wintersilhouet …

Nieuwe planten moeten zich eerst bewijzen op onze moederbedden. Deze zijn opgebouwd als borders en vormen zo een deel van de tuin. Hier kun je alle planten uit ons assortiment in volle groei en bloei bewonderen. Soms ontstaan er verrassende combinaties die we maar al te graag in de borderontwerpen toepassen.

Ons assortiment bestaat vooral uit borderplanten en siergrassen, maar ook schaduwplanten, en op algemeen verzoek vooral planten voor droge schaduw, komen aan bod.

De planten staan in ruime, 1.5 l of P11 potten: stevige planten met een flinke wortelkluit; de basis tot succes.

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto